Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.



Doprava:

 

 
PPL

 

Prodejna v Liberci

 

vlastní rozvoz výčepních

plynů, sudového piva

a dalších nápojů

 

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 

 


Úvod » Nápoje - ceník » Cider Magnetic Apple Hruškový 0,33l


    

Cider Magnetic Apple Hruškový 0,33l

 

Dostupnost: Skladem na prodejně v Liberci
Číslo produktu: CIH
Výrobce: Polabský mošt
Objem: Lahev 0,33l
naše cena bez DPH : 26,45 Kč
naše cena s DPH (21 %):
32,00 Kč
Odběr pouze po celých přepravkách (24 ks).
Záloha na přepravku 100,- Kč.
Obsah alkoholu: 4%

Složení: jablečná a hrušková šťáva, oxid siřičitý, oxid uhličitý.

CIDER MAGNETIC APPLE je jemně perlivý, alkoholický nápoj, vyrobený fermentací jablečné šťávy (moštu). Vyrábíme ho ve čtyřech variantách dle vlastní receptury v provozovně nedaleko Kolína. K dostání je ve skle 0,33l, v některých restauracích a kavárnách můžete ochutnat též točený.

Cider Magnetic Apple je 100% český. Znamená to, že všechna jablka, která zpracováváme, pocházejí od českých sadařů, zejména z regionu středních Čech. V Čechách byly vyrobeny také veškeré obaly, které pro naše produkty používáme, od skla přes etiketu až po korunku.

Paradoxně jediné, co české není, je název – zde se držíme tradičního anglického označení – čeština jednoslovný překlad slova „cider“ nemá, a proto je i náš název anglický.

TRADICE VÝROBY CIDERU má v Evropě kořeny ve Velké Británii a ve Francii (zejména v oblasti Bretaně). Odtud také pochází dvojí možnost názvu: anglické „cider“ /počeštěná výslovnost sajdr/ a francouzské „cidre“ /počeštěná výslovnost sidr/. Mezi nejvýznamnější výrobce a konzumenty cideru dnes patří také Irsko, Austrálie, Nový Zéland a Španělsko. V Čechách se tento nápoj začal objevovat teprve před několika lety, vzniklo již několik místních značek.

TECHNOLOGIE VÝROBY CIDERU začíná výběrem vhodných odrůd jablek. Z omytých a rozdrcených jablek získáme pomocí plachetkového lisu jablečnou šťávu. Po odkalení a následné řízené fermentaci, která může trvat od 1 do 4 týdnů (v závislosti na obsahu cukru a teplotě), prochází cider procesem zrání, který trvá déle než 5 měsíců.


Varianty tohoto výrobku

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Cider Magnetic Apple Premium 0,33l
CIP
Cider Magnetic Apple Premium 0,33l
naše cena 32,00 Kč
Cider Magnetic Apple Original Jablko 0,33l
CIO
Cider Magnetic Apple Original Jablko 0,33l
naše cena 30,00 Kč
Cider Magnetic Apple Višňový 0,33l
CIV
Cider Magnetic Apple Višňový 0,33l
naše cena 32,00 Kč
MjYyZjE